Column Heading Overwriting Question?

Technical Support and Questions

Thumb workphoto2

Veronica Greve

Oct 2015

For a cassava project, I had a question titled Rep with answers 1-4. When I look at the data, I can filter it by Rep and see the correct labels, but there is not a separate column for the Rep question. All of the other data is in the right place. Is this a problem with the question being named the same as one of the column headings? I haven't had this problem before labeling the question Rep.

Thumb sebastian kuhlgert square

Sebastian

Oct 2015

Is there any project with this on the staging server? I think the updates about to come should take care of this issue.

Please let me know!

Thumb 012409 pbi 160 low low res headshot

Greg Austic

Oct 2015

Loading..

Weird, I think I can see it (see image below). Are you referring to the spreadsheet view? It seems to work also in the other views (data display). Can you take a screenshot?

Thumb sam 0645   copy   copy  2

Dan TerAvest

Oct 2015

This appears to be the same problem I had with my sweet potato data that I was looking at this week. I double-checked the project and there IS a question 'rep' for the replicate. Also, the answer for the 'rep' question shows up in the JSON as a user answer. So somewhere in the data display the repetition of 'rep' most be causing a problem.

This is a big issue because a lot of users will use 'rep' instead of replicate and its important for data analysis.

Thumb workphoto2

Veronica Greve

Oct 2015

Loading..

Yeah, it's mostly the spreadsheet view that's the issue. For now, we're using the filter, and we've had to filter for both device ID and rep.