Co2 measure on beta multispeQ - 5 min or 2 min

Technical Support and Questions

Thumb facebook personal pix

Matthew Daniel

Sep 2017

Hi Team i want to collect some co2 measures in a chamber with the old beta multispeq in the next couple of days.

I cant seem to make the protocol work. it finished measure after 5 min and goes back to questions. I have tried using a photosynthesis protocol and that works fine.

??

Default avatar

Sean

Sep 2017

Hey Matty D,

I am going to look into this issue. I just ran your UF Soil Bio Project, and it ran, but returned "No Co2 Sensor" so not great, but we will see what we can do. Looks like you & friends had a busy PhotosynQ weekend :D

-Sean @ PhotosynQ

Default avatar

Sean

Sep 2017

Update!

Turns out I was at first using a device that did not have a CO2 sensor, hence why it was saying "No CO2 Sensor". I finally tracked down a device that did and was able to get it to run on the desktop app. However when running on the mobile app I noticed similar behavior you described above. This has lead us to believe the wheel that is falling off is on the app side. Unfortunately we are no longer continuing support for the beta MultispeQ in this regard as we have limited resources and want to focus on the future with the V1.0 and beyond.

https://blog.photosynq.org/2017/07/11/the-multispeq-betas-future/

Thumb facebook personal pix

Matthew Daniel

Sep 2017

Hey, Sean, it worked mate. You're a champ for responding so quickly. thanks, mate appreciate it. Im off to Adelaide today to do some follow-up measures of the project over there and i was interested to put co2 in there as well.

It worked fine on the desktop ap. I don't use the desktop app at all. I will try that next time i have troubleshooting issues.

Thanks again mate.

Matt.

Default avatar

Sean

Sep 2017

This is a good use case for why a tablet could be a good idea. Not only could you run the Chrome app off of it, but you could get on the internet and look at some data/graphs quickly.